Subscribe:

Spuma de portocale.

4 ouă, gălbenușul separat de albuș 100 g zahar tos Zeama și coaja rasă de la 2 portocale mari 15 g gelatina pudra
3 linguri apa
Mod de preparare:
1 – Pune într-un castron galbenusurile si zaharul. Bate bine, până obtii un amestec cremos, apoi adauga zeama si coaja de lamâie. Pune albusurile intr-un castron separat.
2 – Pune gelatina si apa intr-un castronas și lasă la hidratat după instrucțiunile de pe pachet. Asază castronasul deasupra unui vas cu apa care fierbe (la bain-marie) si lasa sa se dizolve. Racește usor si incorporează gelatina in amestecul cu galbenusuri. Nu lasa sa se intareasca complet.
3 – Bate albusurile spuma cu ajutorul unui mixer. Incorporează-le in amestecul cu portocale. Imparte in cupe de servit si raceste la frigider pâna se intareste amestecul.
Orneaza cu felii de portocala.