Mic dejun: salată de fructe cu struguri, prune, mere sau fructe de sezon, pâine prăjită, miere.
Gustare: iaurt degresat cu fructe de sezon.
Prânz: salată cu o linguriţă de ulei de măsline şi oţet, mini-pizza.
Cină: peşte înăbuşit cu ghimbir, varză şi orez fiert.
ZIUA 2Mic dejun: cereale cu portocale, grepfrut sau alte fructe de sezon.
Prânz: peşte slab cu mirodenii, suc natural de banane.
Gustare: un fruct de sezon.
Cină: carne de vită cu varză.
ZIUA 3Mic dejun: 2 ouă fierte tari, brânză degresată, roşii, castraveţi, măsline, suc de lămâie, lipie.
Gustare: iaurt cu stafide.
Prânz: salată de pui fiert cu legume, paste cu busuioc.
Cină: supă de legume, pâine de secară.
ZIUA 4Mic dejun: cereale cu stafide şi lapte degresat.
Prânz: pâine de secară cu curcan la grătar şi salată verde, un fruct de sezon.
Gustare: iaurt degresat.
Cină: legume fierte (mazăre, morcovi, broccoli).