Subscribe:

8 Trucuri pentru cresterea rapida a parului

O metoda folosita in popor si transmisa din generatii este masca de par din drojdie de bere, care contine vitamine si aminoacizi. E drept, in prezent, consumul de bere este unul din trucurile care ajuta la cresterea parului.
4 Ingrijirea scalpului si pieptanarea corecta ajuta parul sa creasca mai repede. Nu pieptana parul imediat dupa baie fiindca firele de par se vor rupe. Daca ai parul lung, tine cu mana suvita de par atunci cand folosesti peria sau pieptanul pentru a descurca firele.Orice masaj pentru scalp care indeparteaza cojile sau matreata este o metoda buna de stimulare a circulatiei si deci a cresterii parului. Testeaza peria sau pieptenele inainte sa le cumperi, "pieptanand" dosul palmei. Daca peria te zgarie sau este foarte rigida, renunta la eaDaca vrei astfel un par care sa creasca mai repede, prima regula de aur este sa te asiguri ca este sanatos!Rozmarin
Este o plantă excelentă pentru păr deoarece stimulează creşterea, întăreşte rădăcinile părului, ajută la eliminarea mătreţii şi previne apariţia cheliei premature datorită flavonoidelor pe care le conţine.