Subscribe:

Unghiile slim si secretul lor!

 Unghiile slim sunt acum un trend , pentru o manichiurista ,,ca la carte'' bineinteles trebuie sa fi pregatita pentru orice forma. Sa incepem cu cateva detalii care sper sa va ajuta. Bineinteles practica este cheia catre succes! Sa nu uitam asta!   

Pentru inceput Scurtăm unghia naturală, pilim suprafața, tăiem cuticula, finisăm faldurile. Atentie mare la falduri, dar despre asta vorbim in articolul urmator! 

 Aplicăm soluțiile de pregătire

Nail Prep – aplicăm pe toată suprafața unghiei. Așteptăm până se usucă, apoi aplicăm Nail Bonder – soluție ce creează aderență între unghia naturală și gel.  Înainte de aplicarea gelului de construcție avem nevoie de o bază pentru aderență. Putem folosi o bază Rubber sau o bază pentru aplicarea ojei semipermanente. Aplicăm cu pensula recipientului o cantitate foarte mică de produs, apoi cu o pensulă de gel apăsăm produsul pe toată suprafața unghiei. Introducem în lampă pentru 30 de secunde.  

Decupăm șablonul, lipim aripioarele inferioare, îl așezăm ușor ridicat în sus.Realizăm construcția. Aplicăm o cantitate mică de produs. În primă fază creem scheletul unghiei. Introducem unghia în lampă pentru 60 de secunde.Desfacem șablonul cu grijă pentru a nu se rupe construcția. Degresăm unghia pentru a o putea pili.Începem să încărcăm unghia cu gel UV sau acrygel . Introducem în lampă pentru 60 de secunde.  

 Degresăm unghia de sus în jos pentru a nu introduce stratul de dispersie în cuticulă. Pentru a câștiga timp este ideal să pilim unghia în proporție de 80% cu freza electrică. Ultimele detalii le realizăm cu pila manuală (100/150). Uniformizăm suprafața unghiei cu un buffer (100/150), si manichiura noastra este gata! Succes!