Subscribe:

De ce prind unghiile aer

 Aceasta expresie ,unghiile prind aer' a aparut odata cu unghiile tehnice in anul 1954, cand un medic stomatolog si-a rupt o unghie lucrand si a incercat sa isi construiasca una noua folosind acrygelul. De atunci au fost facute numeroase cercetari si a aparut industria unghiilor tehnice. Acum 20 de ani a aparut si gelul, si baza rubber.  

Pentru ca materialele aplicate sa aiba aderenta, suprafata unghiei trebuie sa fie pilita cu o granulatie de 180 . Zonele neatinse de pile unde unghia ramane lucioasa, este locul unde materialul nu face aderenta.  

Membrana de pe placa unghiala si de sub eponichium care poate cauza liftingul daca nu este eliminata. Materialele vechi trebuie indepartate in proportie de 80% , astfel se poate vedea daca exista zone cu lifting.  

Cea mai des intalnita zona unde apare aerul este cuticula! Trebuie sa acorzi o mare atentie acestui pas si sa indepartezi in totalitate membrana de pe placa unghiala.   

Chiar daca exista cliente care vor refuza sa li se curete cuticula trebuie sa le explici ca in acest caz va aparea liftingul . 

Praful este cu siguranta cel mai mare dusman al aderentei