Subscribe:

Femeia care NU ÎMBĂTRÂNEŞTE

Majoritatea mâncărurilor pe care le consumă sunt condimentate cu ghimbir şi turmeric. La micul dejun mănâncă ouă fierte cu pâine fără gluten sau fulgi de ovăz cu iaurt, fructe de pădure şi nuci. După masă bea un pahar de apă de cocoş cu un supliment de fier.
Prânzul constă într-o salată preparată acasă dimineaţă şi conţine de obicei un ameste de spanac, kale, porumb, roşii, măsline, avocado, coriandru şi busuioc. Porţia de proteine şi-o ia din peşte, ouă sau pui şi dressingul salatei este format din ulei de măsline şi suc de lămâie. ”De asemenea, adaug piper cayenne şi o grămadă de piper negru”, adaugă Pamela
La cină preferă o porţie de pui, peşte gras sau friptură de miel cu un munte de legume. De asemenea, mănâncă un pumn de migdale, humus sau ţelină, între mese bea apă cu lămâie. Merge la sala o dată pe săptămâna, face saună timp de 10 minute şi apoi un duş rece. Pamela îşi hidratează pielea cu ulei de cocoş de două ori pe zi şi niciodată nu iese din casă fără să se dea cu cremă de protecţie solară.