Subscribe:

Mic ajutor pentru incepatoare de unghii tehnice

Aceasta profesie trebuie invata si exersat mult timp, ca oricine sa se poate numi tehnician (protezist) unghii. De aceea am cateva sfaturi importante pentru toti cei care doresc sa inceapa sa "puna unghii".
Primul pas este sa va decideti la care categorie doriti sa apartineti:
Hobbyist - cineva caruia ii place ideea de a-si faca singur unghiile, doar de dragul de a face
Profesionist - o persoana devotata, care doreste sa invete si sa stapaneasca o meserie frumoasa dar grea, si sa-si castige existenta prin acestaProfesionistii din acest domeniu se formeaza in felul urmator: 20% cunostintele initiale + 50% exersatul + 30% perfectionarea continua.
Deci dupa ce ati terminat primul curs aveti cam 20% din ce aveti nevoie pentru a deveni un tehnician de unghii bun si recunoscut. Si daca cu adevarat vreti sa va castigati banii din aceasta profesie trebuie sa fiti buni si recunoscuti, altfel o sa duceti lipsa clientelor, si a banilor.Pentru profesionisti nici investitia in produse nu este mica, fiindca pentru a putea lucra in domeniu, si pentru a putea realiza diverse tipuri de unghii e nevoie de multe produse, si preferabil de calitate. Dar daca ati ales sa deveniti maestrii acestei meserii sa nu va zgarciti la baniCa o incheiere va dau cateva sfaturi indiferent care categoria v-ati ales: documentati-va continuu, tineti pasul cu noile trenduri din domeniu, nu ezitati sa participati la cursuri de perfectionare daca aveti posibilitatea, exersaticat mai mult, si nu in ultimul randIUBITI ACEASTA MESERIE!