Astăzi prezentăm un mod diferit și foarte bogat de a consuma paste făinoase. Acest lucru este Noodles cu sos de Parisienne, foarte folosit în ultimul timp în restaurante. Uitați-vă la ceea ce este și cum să-l pregătiți. Ingrediente pentru tăiței parizian pentru 4 persoane:
400g de fidea
100g de sunca fiarta
2 piept de pui
100g de ciuperci
2 cuișoare de usturoi
50g de unt
1 lingură de muștar
1 ceașcă de cremă de lapte
½ l de lapte
2 linguri de amidon de porumb
150g de brânză
nucșoară, sare și piper Pregătirea pentru fidea în Paris:
Înainte de pregătirea sosului, vom pune o cantitate mare de apă să fiarbă pentru a găti fidea și, odată ce sunt gata, îi împingem.
Preîncălzim cuptorul. Tăiați șunca și puiul în mici fâșii subțiri, tăiați fin ciupercile și usturoiul.
Într-o cratiță topiți untul, adăugați ingredientele care se taie și se rumenesc timp de aproximativ 5 minute.
Apoi se adaugă muștar, lapte și smântână, se lasă un pic de lapte pentru a se amesteca cu amidon de porumb și încorporate în tigaie, amestecând constant. Când se fierbe, coborâm căldura și gătim timp de încă 5 minute.
Adăugați sare, piper și nucșoară. Introducem fidea într-un castron împreună cu sosul și, în final, brânza rasă, luăm în cuptor până când se topește brânza.
Serviți și presărați cu patrunjel și ciuperci tocate.