Subscribe:

Orez cu 2 feluri de branza

Orez cu 2 feluri de branza!
. Este un turn diferit față de orez, care va fi foarte gustos și vă puteți distra oaspeții.

Cum se face un risot
Pentru acest risotto veți avea nevoie de:

450 grs. de orez
3 cesti de apa
1 lingură de unt
150 grs. de brânză permesan
150 grs. de brânză olandeză
1 ceașcă de vin alb
Sare și piper la gust
Dacă nu obțineți brânză olandeză, o puteți schimba pentru o altă brânză similară, atâta timp cât este potrivită pentru grătare.
Începeți prin pregătirea orezului. Este important să faceți orezul așa cum am indicat aici, deoarece este baza rețetă a rizotei.
Pentru a face orez, trebuie să puneți într-o cratiță cele 3 cesti de apă cu orez și unt. Puteți adăuga sare, piper și oregano dacă doriți să oferiți mai multă plăcere orezului. Unul dintre secretele bunei gătitări a orezului nu este să se amestece prea mult, trebuie să încercați să absorbiți apa la maxim.
În timp ce orezul este făcut, puteți gusta brânzeturile.
Atunci când orezul se fierbe, se reduce căldura și se lasă să mai gătească timp de încă 15 minute și se amestecă din nou. După ce a trecut acest timp, adăugați o ceașcă de vin. La 5 minute se adaugă brânzeturile rase și se amestecă bine până se topește bine.
Atât de ușor veți avea un risotto spectaculos pentru a vă împărtăși cu familia sau prietenii.

Amintiți-vă: Dacă mâncați cu puțină sare, încercați să nu adăugați sare suplimentară la brânzeturi, deoarece brânza însăși este foarte sărată.

Spune-ne cum ai mers cu reteta!