Subscribe:

Alexandra a murit



Alexandra Măceşanu a murit în casa lui Gheorghe Dincă şi a fost arsă într-un butoi improvizat de acesta în curte. Este vestea care a amuţit România vineri seară, dată chiar de unchiul fetei de 15 ani, Alexandru Cumpănaşu, care promite, într-o postare pe Facebook, că toţi cei vinovaţi vor plăti pentru această tragedie, nu doar criminalul. Cumpănaşu spune că familia va analiza varianta realizării unei contraexpertize.


Alexandru Cumpănaşu promite, într-o postare pe Facebook făcută la doar câteva minute după ce el şi familia Alexandrei Măceşanu au primit vestea că ADN-ul din cenuşa găsită în curtea lui Gheorghe Dincă este al adolescentei de 15 ani, că toţi cei care au permis într-un fel sau altul să se ajungă la această tragedie vor fi făcuţi să plătească şi că tot sistemul putred va fi destructurat.

"Oameni buni ai acestei tari care ne-ati foet alaturi. ALEXANDRA ESTE CONFIRMATA DECEADTA de testele ADN. Ministrul Justitiei l-a anuntat pe varul meu Am esuat. Nu am reusit sa salvez viata acestui minunat copil. Daca as fi aflat cu cateva ore mai devreme macar de ora 2100 joi.... Dar va promit CA NU VA SCAPA PICIOR DE POLITICIAN, PROCUROR, POLITIST, JUDECATOR, STS-ist. Asta tine de mine. Si voi rascoli tot acest sistem cu orice pret