Ziua 1 Micul dejun: o cană cu lapte, 30g fulgi de ovăz și o felie de pepene galben;
Pranz: 2 roșii umplute cu orez și carne fiartă de pui;
Cina: o salată mare de vegetale și o felie de pepene galben.
Ziua 2 Micul dejun: pepene galben după poftă inimii;
Pranz: 200 g peste slab, 30 g orez cu sos de roșii;
Cina: 30 g orez fiert cu ciuperci și sos de roșii, 1 felie de pepene galben.
Ziua 3 Micul dejun: o jumătate de pepene galben, un iaurt degresat cu 20 g fulgi de ovăz;
Pranz: 150 g carne fiartă de pui, 200 g fasole verde și o felie de pepene galben;
Cina: omletă, 30 g orez cu sos de roșii și o felie de pepene galben.
Ziua 4 Micul dejun: 20 g brânză cu o felie de pâine și o jumătate de pepene galben;
Pranz: o salată de varză cu o pulpă de pui fiartă și o felie de pepene galben;
Cina: ciuperci gătite în tigaie, fără ulei, și pepene galben pe saturate.
Ziua 5 Micul dejun: un ou fiert cu o felie de pâine prăjită și orice cantitate de pepene galben;
Pranz: o supă vegetală, 100 g carne de vită fiartă, 2 cartofi fierți; Cina: pepene galben, în orice cantitate.