Subscribe:

Manichiura anului 2019 moda tendințe și noutăți

Manichiura anului 2019, tendinte, culori, modele in voga

În 2019, manichiura este atât de diversă și exclusive, care s-ar potrivi gustul de orice femeie. Industria modei nu încetează să ne surprindă cu idei interesante. Nail designerii ne oferă un design exclusiv, realizat cu tehnici diferite. Pentru a găsi versiunea în varietate, unghii inovații, hai să aflăm principala direcție elegant.Manichiura moderna ne permite de a menține stilul tău, având în același timp la modă unghiile. De exemplu, un blând Nud, oglinda, arta unghiilor, efectul de „sticlă spartă”, vopsea metalizataVă prezentăm câteva tehnici moderne de manichiura:design unghiile șelac și gel de unghii; decor de lux și modelare; negative space (spațiu negativ); lunar și franceză unghii-art; Ombre; zonal, cameră dublă sau strat negru; minimalism.
Manichiura ta va fi fermecător, în cazul în care este de a decora următoarele elemente:picături; puncte; ramificații; muguri; etc.
Astăzi este un foarte popular de sosire care simulează turcoaz sau marmură. Dacă sunteți predispus la imagine romantic – pentru a alege un motiv floral: decora unul sau două unghii cu accent orhidee, crini, trandafiri sau o crenguta de flori de cires. De asemenea, în tendința de haotic accidente vasculare cerebrale.
Nu fără grafică și desene de animale. Astăzi foarte popular animal print care imita pielea de reptile și piei de animale.Model Geometric pe unghii este de diamante, triunghiuri, cercuri, zigzaguri, linii, și așa mai departe. Forme pot fi distribuite pe zone sau pentru a face o imagine completă. Aspectul uimitor al dungi. Arata grozav spațiu negativ. Puteți folosi tehnica de suprapunere a aplica paiete Aurii care accentueaza uimitor „spațiu negativ”.